Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Alex systems είναι μια ελληνική παραγωγική μονάδα μεταλλικών ραφιών, συστημάτων αποθήκευσης και logistics, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διαθέτει όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου αλλά και συστημάτων βαφής για τα προϊόντα της. Επεξεργάζεται προγαλβανισμένο χάλυβα καθώς και χάλυβα ψυχρής εξέλασης, παράγοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Ο σχεδιασμός, η παραγωγή, η εγκατάσταση και η αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει στην ελληνική και ξένη αγορά, την έχουν καταστήσει έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων αποθήκευσης.

Για τον σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων ακολουθούνται οι διεθνείς προδιαγραφές περί συστημάτων αποθήκευσης και ιδιαίτερα αυτές των τελευταίων εκδόσεων των προτύπων FEM του οργανισμού EuropeanRackingFederation:

 

FEM 10.2.02 “TheDesignofStaticSteelPalletRacking – RackingDesignCode”
FEM 10.2.08 “RecommendationsfortheDesignofStaticSteelRackinginSeismicConditions”.

 

Το 2015 η ALEX SYSTEMS εξαγόρασε την ΕΒΕΜ ΒΙΟΦΙΝ ΕΠΕ, που είχε την ίδια δραστηριότητα από το 1971, και απέκτησε περισσότερη τεχνογνωσία ενώ ταυτόχρονα αύξησε τις δυνατότητες της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΡΑΦΙΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ PICKING- ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ALEXSYTEMS

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

DSC02567

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ